Ako to funguje >> DANALOCK

Zdokonaľte si domov

Danalock V3 je tretia generácia motorizovaného inteligentného zámku založeného na spätnej väzbe od zákazníkov, ktorí si osvojili najnovšie riešenie a vývoj v oblasti bezpečnosti údajov a technológie inteligentných domov. Menšia, silnejšia a ľahšia inštalácia Danalock V3 sa ujíma vedenia na trhu smartlock a stanovuje nové štandardy pre nadchádzajúce roky.

Ľahký prístup

Vďaka zdieľaniu prístupu s príbuznými a priateľmi je Danalock veľmi jednoduchý. Môžete dostávať upozornenia, keď sa zámok používa – a kým – spolu s pôsobivými funkciami, ktoré odstraňujú problémy s mechanickými kľúčmi. Okrem toho spoločnosť Danalock vníma vašu prítomnosť a vie, kedy odomknúť alebo zamknúť dvere (čo je podobné tomu, ako fungujú moderné vozidlá).

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia spoločnosti Danalock je taká jednoduchá, že si ju môžete urobiť sami za päť minút alebo menej.

Nenápadné, ale bezpečné

Nie je potrebné blikať svetlami alebo viditeľné pohyblivé časti, aby ste upozornili okoloidúcich na to, že váš dom je chránený jedným z technologicky najvyspelejších riešení elektronických zámkov na trhu. Krása rezidenčného inteligentného zámku spoločnosti Danalock leží vo vnútri inteligentnej zámky. Danalock majú jednoduchý vzhľad, ale poskytujú bezpečnosť, ktorú váš domov potrebuje na ochranu toho, na čom záleží najviac.

Na dverách nie je žiadna stopa. Žiadny dôkaz o tom, ako je chránený.
S Danalockom vyzerajú vaše dvere rovnako ako normálne dvere so štandardne vyzerajúcim zámkom, nie je prítomnosť elektronického zámku.

Vždy zapnuté
Použitie mechanického kľúča existuje v prípade zabudnutého alebo strateného smartfónu alebo vybitia batérie. Vždy budete mať prístup k svojmu zámku a používať ho.

Bezpečnejšie vo vnútri
Elektronika je umiestnená na vnútornej strane dverí a poskytuje ochranu pred vandalizmom, nepriaznivým počasím atď.

Bezkonkurenčný bezpečnostný štandard
Danalock používa AES256, najvyspelejšiu metódu šifrovania na prenos údajov a TPM – modul Trusted Platform Module na ukladanie šifrovacích kľúčov. Túto vysokú úroveň zabezpečenia uznali spoločnosti ako Apple, Amazon, Google Nest a mnoho ďalších.

Inteligentný dom otvára dvere nekonečným možnostiam inteligentného domu

Vo vašej domácnosti je rastúca sieť inteligentných zariadení – termostat, svetlá, výstražný systém – a inteligentné zámky Danalock s týmito výrobkami hladko spolupracujú. Najchytrejšie inteligentné zariadenia spolupracujú pri poskytovaní užívateľského komfortu, pohodlia a úspory nákladov.

 

Integrácie Danalock

Interoperabilita bola vždy základným kameňom v produktoch danalock
V3. Je zďaleka najuniverzálnejšia a najflexibilnejšia dostupná platforma a stanovuje nové štandardy v interoperabilite medzi platformami. Nechajte Danalock cítiť, že ste blízko, a spustite všetky vaše príkazy inteligentného domova.

Integrácia Z-wave a Zigbee Spoločnosť Danalock ponúka rôzne verzie Z-Wave a tiež verziu Zigbee
Vďaka tomu je možné ju integrovať do rôznych ekologických systémov, ako sú Amazon Echo, Nest, IFTTT, Harmony atď. Konverzia Danalock V3 na spúšť alebo štartér, ktorá posilní váš domáci systém hneď po odomknutí dverí.

 

Integrácia Airbnb
Integrácia Danalock Airbnb vám umožňuje zdieľať mobilné kľúče priamo s hosťujúcim smartfónom po dobu, keď bol byt prenajatý prostredníctvom platformy Airbnb. Nie je potrebné dávať fyzické kľúče, a po skončení pobytu mobilný kľúč vyprší.

 


SDK a API

Danalock dodáva úplné súpravy SDK a API pre partnerskú integráciu, čo umožňuje ľahkú integráciu s existujúcimi systémami, ako je automatizácia domácnosti, platobné platformy atď.